ŞOCANT: "SFÂNTA MISIUNE" de STRÂNGERE de semnături pentru Monica Iacob Ridzi

| 09 mar, 16:21

Monica Iacob Ridzi ar face orice pentru a scăpa din pușcărie. După ce a lansat mesaje emoționante și le-a spus tuturor că mai are puțin și se stinge în pușcărie, acum familia Ridzi trece la fapte. În municipiul Petroșani, acolo unde este primar Tiberiu Iacob Ridzi, s-a declanșat sfânta misiune de strângere de semnături pentru grațierea Monicăi Iacob Ridzi.

Tiberiu Iacob Ridzi i-a convocat pe toți preoții din localitate la o ședință de taină și le-a dat misiunea de a strânge semnături pentru grațierea soției cu ajutorul enoriașilor care vin la Biserică.

Primarul Tiberiu Iacob Ridzi a avut o întâlnire cu preoții în care le-a spus: ”Plânge toată țara și noi nu plângem deloc? Vă rog să luați tabelele și să le completeze toată lumea care vine la Biserică”. Primarul i-a avertizat pe preoți că, în caz contrar, nici el nu va mai manifesta aceeași dărnicie față de lăcașurile de cult din localitate, ne-au precizat sursele noastre.

La această chemare, fețele bisericești s-au pus pe treabă. Pe măsuța din biserici unde se vând lumânări se află și tabelul cu semnături, iar cei care comercializează obiectele bisericești au primit misiunea sfântă de a strânge semnăturile care o pot scăpa pe Monica Iacob Ridzi din pușcărie.

Citeşte şi: Decrete semnate de Klaus Iohannis. Trei judecători şi un procuror, eliberaţi din funcţie

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 mar, 17:06
Alexandru Valeriu Pantelimon
Ce troc ,ca si a indulgentelor din evul mediu ; sa cumperi iertarea unui interlop prin santajarea bisericii . Curat murdar !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ