KLAUS IOHANNIS, preşedintele spectator. La propriu!

| 07 mar, 16:29

Traian Băsescu s-a auto-intitulat președinte-jucător! Klaus Iohannis a spus că el va fi un președinte mediator. Deocamdată e președinte-spectator.

Klaus Iohannis, alături de soția sa Carmen, asistă la meciul din Cupa Davis dintre România și Israel, partidă desfășurată la Sibiu.De altfel, Carmen Iohannis a fost și ieri la Sala Transilvania. Ea asistat la victoria României în primul meci din întâlnirea de Cupa Davis cu Israel, de la Sibiu, spunând la final că „a fost un meci bun” şi că i-a transmis soțului rezultatul.

Spectatorii nu au putut să-și facă fotografii cu președintele, din cauza măsurilor stricte de securitate, dar mai mulți oameni aflați în sală l-au fotografiat de la distanță.

Klaus Iohannis a mers la începutul lunii februarie la Galaţi pentru a urmări primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup, dând curs invitaţiei făcută de Simona Halep. Preşedintele României a încurajat-o din tribună pe sportiva noastra numărul unul, care a jucat împotriva  Silviei Soler-Espinosa, în primul meci al întâlnirii România - Spania.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 mar, 20:36
Tell
Un exemplu
Un sas minunat , care da lectii de mindrie nationala si civilizatie , celor care se bat cu caramida-n pipet ca-s romani"verzi".Tacut , modest si demn, neuitind sa duca mina la inima , cind se cinta Imnul tarii LUI, Domnul Presedinte este un exemplu de dat , celor care-si iubesc tara cu adevarat , dar mai ales , derbedeilor pt care "dragostea de tara " e o lozinca fara continut ! Respectul meu Domnule Presedinte !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ