KLAUS IOHANNIS, consilier inedit pentru Prima Doamnă

| 07 mar, 12:43

Președintele Klaus Iohannis va fi alături de echipa României la meciul de Cupa Davis cu Israelul de la Sibiu.

Șeful statului și-a anunțat încă o dată sprijinul pentru tenisul românesc într-o postare recentă pe Facebook în care precizează că va fi prezent în Sala Transilvania de la Sibiu, unde are loc Cupa Davis, meci contând pentru turul I al Grupei I a Zonei Euro-Africane.

”În aceste zile, Sibiul, orașul meu natal, găzduiește câteva meciuri de tenis între echipele României și Israelului, în cadrul Cupei Davis. Voi susține echipa noastră, asistând la una dintre partide. Admir rigoarea și precizia pe care le presupune acest sport și mă bucur că astfel voi putea să fiu alături de reprezentanții României, la Sala Sporturilor „Transilvania” din Sibiu”, spune Iohannis.

Președintele și-a încheiat mesajul urând mult succes lui Adrian Ungur, Marius Copil, Horia Tecău și Florin Mergea.

Citeşte şi: VIDEO Prima Doamnă, în ipostaze inedite. Cum a fost filmată Carmen Iohannis

Organizatorii evenimentului nu au precizat ziua când președintele va participa la meci, din ”motive de securitate”, dar au lăsat să se înțeleagă faptul că președintele va asista la meciul de sâmbătă, la fel și o delegație de diplomați israelieni. ”Familia prezidențială este invitată și a confirmat. Nu vă pot spune dacă sâmbătă sau duminică, din motive de securitate pur și simplu”, a declarat Marius Vecerdea.

Familia prezidențială a fost reprezentată vineri la Cupa Davis de soția președintelui, Carmen, care din luna decembrie a început să joace tenis și face pregătirea la Sibiu cu Marius Vecerdea, organizatorul Cupei Davis și finul familiei Iohannis.

De aproape o lună, Carmen Iohannis a acceptat provocarea lansată de antrenorul de tenis Marius Vecerdea de a a îmbrăca echipamentul sportiv şi de a intra în sală pentru as învăţa abc-ul acestui sport. Se pare că Primei Doamne a început să-i placă foarte mult acest sport, fiind prezentă vineri, în premieră, la un meci de tenis.

”Pe parcursul meciului meciului dintre Adrian Ungur şi Boetzer, m-am oferit să o consiliez pe Prima Doamnă în privinţa chestiunilor tehnice legate de tenis”, a explicat Marius Vecerdea, pentru Sportnews.ro. La partida de dublu dintre România şi Israel, programată azi, cu începere de la orele 15.00, Prima Doamnă va primi informaţiile necesare pe care le va solicita chiar de la soţul ei, care este un bun cunoscător al acestui sport, dar şi un practicant, și care va fi prezent azi în tribună la meciul de Cupa Davis.

După prima zi, România este favorită și conduce Israelul  cu 2-0.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ