A murit actriţa Catherine E. Coulson, doamna cu butucul din Twin Peaks

| 29 sep, 10:24

Actriţa Catherine E. Coulson, care a interpretat-o pe misterioasa "femeie cu butucul" din serialul cult 'Twin Peaks' (1990-1991) al lui David Lynch, a murit luni la 71 de ani, răpusă de cancer, informează EFE.

"Suntem toţi foarte trişti, Catherine a însemnat foarte mult pentru mulţi oameni", a scris într-un comunicat agenta ei de presă, Mary Dangerfield. La rândul său, David Lynch, a subliniat într-un comunicat că a pierdut una dintre cele mai bune prietene, "o persoană de aur care s-a aflat mereu alături de prietenii ei, plină de dragoste pentru întreaga lume, familie şi munca sa".

"Era o persoană foarte muncitoare. Avea un mare simţ al umorului. Îl plăcea să râdă şi să-i facă pe oameni să râdă. Era o persoană spirituală. Era doamna cu butucul", a adăugat celebrul regizor american. 

Personajul lui Coulson, Margaret Lanterman, ducea permanent în braţe un butuc cu care menţinea conversaţii mistice, fapt ce a transformat-o într-una din figurile cele mai misterioase ale serialului Twin Peaks. 

În ultimii ani, actriţa, care era şi asistentă de regie, a apărut într-un episod din serialul 'Portlandia' şi în filmul 'Redwood Highway'

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ