A murit legenda boxului, Muhammad Ali!

| 04 iun, 11:03

Cel mai mare boxeur al tuturor timpurilor a murit, la spital, după ce a pierdut ”meciul” cu o necruţătoare maladie. Muhammad Ali suferea de parkinson.

Muhammad Ali suferea de aproape 30 de ani de maladia Parkinson şi a fost spitalizat de două ori, la sfârşitul anului 2014 şi începutul anului 2015, pentru o pneumonie şi o infecţie urinară. Boxeurul a rămas în istorie după ce a triumfat la Jocurile Olimpice din 1960 şi, ca profesionist, a fost de trei ori campion mondial la categoria grea. Deşi a fost diagnosticat cu Parkinson în 1984, el a continuat să aibă o viaţă activă, iar în 1996 a purtat flacăra olimpică la Atlanta. Muhammad Ali (născut sub numele Cassius Marcellus Clay, Jr., pe 17 ianuarie 1942, în oraşul Louisville, statul Kentucky, SUA - d. 3 iunie 2016) a fost un boxer profesionist, campion mondial la box. În anul 1974 a fost ales Sportivul anului din SUA, iar în 1999, Ali a fost desemnat „Sportivul secolului” de revista americană Sports Illustrated. El este considerat cel mai mare campion de box la categoria grea precum şi unul din cei mai populari sportivi al tuturor timpurilor.

Tag-uri: box, Muhammad Ali
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 ian, 17:58
IdergeMen
stromectol queen elizabeth
2010, ethylenediamine Gang et al stromectol tabllets for humans...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ