A rămas ÎNSĂRCINATĂ de la un gălbenuș crud de OU. Cum a fost posibil

| 20 iul, 2014

O femeie care a suferit sase avorturi, a reusit in sfarsit sa dea nastere unei fetite datorita unui tratament surprinzator.

Lorraine Donakey, in varsta de 23 de ani, a suferit sase avorturi si mai avea putin si abandona ideea de a avea un copil. Insa gratie unui nou tratament, tanara a reusit sa ramana insarcinata.

Astfel, i-a fost injectat galbenus de ou in sistemul reproducator. "Faptul ca acum imi pot tine copilul in brate, este o senzatie incredibila. De fiecare data cand ramaneam gravida ma gandeam ca va fi diferit. Am cheltuit enorm pe hainutele de bebelusi care nu au aparut niciodata", a declarat tânăra citată de Kanal D.

Potrivit unica.ro, o altă femeie care a trecut, de această dată,  prin patru fertilizări in vitro nereuşite, a reuşit să rămână însărcinată cu ajutorul unui tratament constând în gălbenuş de ou şi soia.

După ce au cheltuit 25.000 de lire pe cinci fertilizări in vitro nereuşite, Sara şi Matthew Conyers credeau că nu vor mai devenit niciodată părinţi. Visul li s-a îndeplinit însă în mod neaşteptat, cu ajutorul unui tratament de care puţini au auzit.

Cei doi s-au căsătorit în 2007 şi după şase luni de încercări nereuşite şi-au dat seama că nu pot avea copii. Medicii pe care i-au consultat au spus iniţial că nu este nimic în neregulă cu ei.

Până la urmă au încercat fertilizarea in vitro, dar fără succes. Abia apoi au aflat că organismul Sarei era de vină pentru că sistemul ei imunitar ataca embrionul şi îl ucidea.

Atunci au încercat un tratament experimental, constând în perfuzii cu un amestec din gălbenuş de ou şi ulei de soia. La a cincea fertilizare in vitro, Sara a primit trei perfuzii cu aceste substanţe, care i-au îndeplinit visul de a deveni mamă. Acum are doiă băieţei gemeni de care este foarte mândră.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ