UPDATE. 4 răniți în accidentul în lanț pe A1, 40 de mașini implicate

| 22 dec, 2013

Patru persoane au fost transportate la spital după ce au fost rănite în urma tamponărilor produse duminică dimineaţă în Alba, pe A1. Unul dintre răniți se află în stare gravă, iar au suferit fracturi. Într-una din mașinile implicate în carambol se afla cântăreața Paula Seling, care a scăpat doar cu o sperietură.

Aproximativ 40 de mașini au fost implicate într-un carambol pe autostrada A1, în județul Alba, din cauza condițiilor meteo. Traficul este momentan blocat.

Accidentul în lanț s-a soldat cu patru răniți, potrivit primelor informații ale poliției, relatează Agerpres. Carambolul ar fi fost cauzat de poleiul format pe autostrada A1, în județul Alba, pe sensul Sebeş - Cunţa, iar traficul este întrerupt la această oră.

Poliţia rutieră a deviat circulaţia prin municipiul Sebeş, pe DN1 şi DN7 , de pe vechea rută.

Pentru judeţul Alba a fusese emisă o atenţionare nowcasting, emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie, referitoare la ceaţă şi depunere de chiciură.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ