Aceştia sunt copiii MONICĂI IACOB RIDZI! Fotografii ULUITOARE

| 07 mar, 15:12

Fostul ministru Monica Iacob Ridzi a fost transferată de la Secția exterioară Cluj a Penitenciarului Gherla la Penitenciarul Spital Jilava, la recomandarea medicilor. Site-ul Stiri pe Surse a surprins familia fostului ministru înainte de a intrarea în incinta penitenciarului.

Soțul său, Tiberiu Iacob Ridzi, alături de cei doi copii, au vizitat-o în Spitalul Penitenciar Jilava.

Citeşte şi: VESTE proastă pentru MONICA IACOB RIDZI, reacţia lui TIBERIU IACOB RIDZI

Foto: Ştiri pe Surse.

copii ridzi

Monica Iacob Ridzi a fost condamnată definitiv, luni, de ICCJ, la 5 ani de închisoare cu executare, pentru abuz în serviciu privind manifestările organizate în 2009 de Ziua Tineretului, iar fosta ei consilieră Ioana Vârsta a primit o pedeapsă tot de 5 ani. Ea a solicitat suspendarea pedepsei pe motiv de boală şi pentru că are doi copii mici bolnavi.

Potrivit ultimelor rapoarte medicale, fostul ministru suferă de mai multe boli rare de sânge. 

Din acest motiv, ea a cerut executarea pedepsei în regim semideschis. Și Victor Ponta i-a luat apărarea. Premierul a spus ca nu se bucură să vadă femei în cătușe, chiar dacă sunt adversare politice. 

Monica Iacob Ridzi se află internată la Spitalul Penitenciarului Jilava. Iniţial, fostul ministru al Tineretului a fost încarcerat la Gherla. A cerut regim semideschis pentru că are probleme de sănătate. 

Monica Iacob Ridzi a parcurs un drum de 28 de ore cu duba pentru a ajunge la Jilava.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

26 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 mar, 16:46
IoNasu
Regim semideschis
Rugamintea hoatei a fost indeplinita : Gherla - calatoria ( hopa-n duba ) - Jilava . Semideschis , nu ? Cat despre copilasi , mi-e mai mila de cei la care ambii parinti sunt nevoiti sa lucreze prin strainatate , decat de ai lui Ridzi care insasi nu s-a gandit la ei cand se plimba la brat cu penibila EBA .
08 mar, 14:57
prin europa
romanii isi varsa amarul si frustarile acumulate pe cei care le_au furat viitorul lor si al copiilor lor...e omeneste...viata este injusta, totusi nu trebuie sa ne lasam devastati de ura, e un sentiment destructiv si se intoarce impotriva noastra; sa invatam sa iertam si sa continuam sa traim invatand din erori; sa dam o sansa celor ce gresesc pentru a se reabilita...chiar daca e foarte greu...
08 mar, 08:21
BUCUR
Drumul parcurs de M .I. R. la Jilava
Daca pentru un hot ...se pune in miscare o intreaga armata de oameni si durate deplasarii este de 28 de ore , ma intreb cine plateste costurile _
07 mar, 22:50
mamma mia
copii monicai
Plangeti pt copii tuturor romanilor furati de politruci, nu pt ai hotzoilor , ei au pt 300 de ani bani pusi de-o parte
09 mar, 13:37
Elisa Riscanu
COPIII NU AU NICI O VINA ,DAR SANT MULTE MAME IN SITUATIA LUI IACOB RIDZI ,SI NIMENI NU S-A GANDIT SA FACA CEVA PT EI ,VAI DE MINE ACUMA VREM O SCHIMBARE URGENTA PT FAVORIZAREA UNORA ,DE 25 DE ANI TOT IERTAM PE TOTI POLITICIENII CARE FURA BUCATA DE PAINE DIN GURA COPILASILOR SI MEDICAMENTELE BOLNAVILOR DAR NIMENI NU-I LPANGE DE MILA ,DESI AR TREBUI ,NU VREAU SA FIU REA DAR CRED CA EGALITATEA IN DREPTURI AR FI SOLUTIA OPTIMA !
07 mar, 22:47
maria
Faptul ca o mama cu copii mici sta in inchisoare este de condamnat. Puscaria nu face omul mai bun , mai cinstit ci pedepseste in cazul acesta 2 copii nevinovati. Ce se realizeaza prin puscarie, statul pierde bani dublu ,persoana condamnata nu munceste , nu plateste impozit, ci sta pe cheltuiala contribuabilului . Cand s-a ajuns eliberarea, mama isi gaseste copii mari si instainati. O pedeapsa inteligenta ar fi confiscarea averii nejustificate in cazul coruptiei sau prestarea de munca in folosul societatii , persoana condamnata fiind in libertate, daca nu exista pericol social. Asa ar avea loc o reeducare a celor care incalca legea. COPII NU AU NICI O VINA !
07 mar, 23:52
Alina
Inteleg ca esti unul de-al ei dar te-as intreba: cand a furat nu s-a gandit la copii? Procuroii si judecatorii sunt toti tampiti? eu nu cred. Ea singura trebuia sa se gandeasca la faptele ei si ca-i vor fi afectati copiii. Mai lasati-ne cu plansul de mila lor ca si noi amaratii de n-om fi plans de ne-am saturat. Ei sunt 50 de ani vultur, noi suntem 100 de ani cioara. Copiii seamana tot cu ma-sa.
08 mar, 02:51
H Ritz
Inconstienta?
Eu ma intreb daca e o dovada de responsabilitate nasterea unor copii cand esti atat de bolnav. Daca exista sanse de ereditate, copii vor fi niste chinuiti.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ