VESTE proastă pentru MONICA IACOB RIDZI, reacţia lui TIBERIU IACOB RIDZI

| 06 mar, 12:01

Presedintele Klaus Iohannis s-a exprimat în repetate rânduri că nu este de acord 'sub nicio forma' cu graţierea persoanelor condamnate pentru fapte de corupţie. Cu toate astea soţul Monicăi Iacob Ridzi ia în calcul formularea unei cereri de graţiere pentru soţia sa, considerând că există multe argumente care să susţină graţierea ei.

El ii transmite in acest context un mesaj presedintelui Klaus Iohannis, in speranta ca si-ar putea reevalua pozitia fata de gratiere.

"In ultimii 20 de ani am avut parte la un moment dat pozitii publice care au devenit litera de lege si pe urma ne-am dat seama ca a fost gresita abordarea, de exemplu - restituirea in integrum, votul uninominal - au fost laudate si acum sunt criticate, contestate.

Lucrurile sunt relative si poate peste cativa ani o sa ne dam seama ca era bine sa se aplice si altceva. Nu suntem in Rusia sau Malaezia unde se practica condamnarea la moarte", a declarat Tiberiu Iacob Ridzi la România TV.

Citeşte şi: Monica Iacob Ridzi ar putea cere graţierea. Declaraţia ULUITOARE a soţului ei

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ