Activitate suspectă pe WhatsApp-ul Luizei Melencu. Posibilele explicații

| 16 aug, 08:54

Una dintre colegele Luizei Melencu a semnalat familia tinerei și anchetatorii după ce în grupul de WhatsApp al clasei a apărut activitate pe contul fetei de 18 ani dispărută în luna aprilie și pe care Gheorghe Dincă susține că a ucis-o.

Potrivit bunicului Luizei, citat de Adevărul.ro, contul de WhatsApp al fetei a rămas activ până în noaptea de 14 spre 15 august, când la ora 00:56 a ieșit din grupul respectiv.

După aceea, prietena Luizei a încercat să apeleze numărul, însă telefonul era închis. Până la acel moment, se putea vedea că ultima dată fata a fost activă pe WhatsApp în 14 aprilie 2019, a mai spus tânăra, conform sursei citate care a publicat și capturi foto.

Experții consultați de Adevărul susțin că există mai multe variante: fie cineva a deschis telefonul, care nu mai fusese folosit din ziua dispariției Luizei, fie că anchetatorii au clonat cartela SIM pentru a vedea cu cine vorbea tânăra.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ