ADMITERE LICEU 2014. Repartizarea candidaţilor romi, pe 7 şi 8 iulie

| 01 iul, 2014

ADMITERE LICEU 2014. Repartizarea candidaţilor de etnie romă în învăţământul liceal de stat se va realiza în zilele de 7 şi 8 iulie de către Comisia de Admitere a Municipiului Bucureşti la Liceul Bilingv Miguel de Cervantes.

ADMITERE LICEU 2014. Repartizarea candidaţilor de etnie romă în învăţământul liceal de stat se va realiza în zilele de 7 şi 8 iulie de către Comisia de Admitere a Municipiului Bucureşti la Liceul Bilingv 'Miguel de Cervantes', potrivit Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti.

Repartizarea se va face în şedinţă publică, în ordinea descrescătoare a mediilor, conform opţiunilor exprimate, informează Agerpres.

Repartizare liceu 2014. Repartizarea candidaţilor care împlinesc vârsta de 18 ani până la data începerii cursurilor anului şcolar viitor în clasa a IX-a se va face pe 24 şi 25 iulie în serii de câte 60 la Liceul Bilingv 'Miguel de Cervantes' în ordinea descrescătoare mediei de admitere şi a opţiunilor exprimate.

Citeşte şi: BACALAUREAT 2014 PERLE. „Amfibiile şi reptilele fac parte din Rectul Animal"

ADMITERE LICEU 2014. Înscrierile în învăţământul liceal pentru se vor face în perioada 4 - 9 iulie, când absolvenţii clasei a VIII-a vor completa în fişele de înscriere opţiunile pentru unitatea de învăţământ în care doresc să-şi continue studiile. Aceste informaţii vor fi introduse în baza naţională de date şi vor fi verificate, pentru ca pe data de 15 iulie să aibă loc prima etapă a repartizării computerizate.

Repartizare liceu 2014. Între 17 şi 25 iulie, candidaţii îşi vor depune dosarele de înscriere la liceele unde au fost admişi, conform repartizării computerizate. A doua etapă a admiterii la liceu începe pe 16 iulie, pentru ca pe 24 iulie să aibă loc efectiv distribuirea computerizată a candidaţilor.

Admiterea în învăţământul liceal se face pe baza mediei aritmetice dintre media celor patru ani de gimnaziu, cu o pondere de 25% din total, şi media obţinută la evaluarea naţională, cu o pondere de 75% din total.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ