ADRIAN NĂSTASE dă PSD-ului pilde biblice

| 18 iul, 13:04

Bătălia din interiorul PSD pentru şefia interimară a partidului este comparată de fostul lider al social-democraţilor Adrian Năstase cu disputa biblică dintre Adam şi Eva în legătură cu merele.

Năstase a publicat un comentariu pe blogul personal, în care, făsă să dea numele celor care îşi dispută funcţia, îi avertizează pe social-democraţi că opoziţia va profita de neînţelegerile dintre ei.

„Disputa dintre Adam şi Eva în legătură cu merele nu i-a ajutat pe niciunul. În plus, nu era clar nici care dintre mere să fie luat.

Concluzia mea este că merele să fie lăsate deoparte – vor fi luate, ca de obicei, cu camioanele, de către polonezi, care, spre deosebire de noi, au învăţat să facă sucuri din ele – iar Adam şi Eva, împreună cu ceilalţi colegi, să caute o altă cale pentru a găsi calea cunoaşterii. Diavolul pândeşte din opozitiţie”, atrage atenţia Năstase.

Tag-uri: Adrian Nastase, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 iul, 12:44
Palada Pufosul
ne-ar placea ca infractorul sa dea si pilde mai prozaice...
de exemplu,despre utilizarea sapunului in stare de detentie,despre utilizarea fularului in caz de retinere sau despre utilizarea defectuaoasa a armei in caz de piesa de teatru..

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ