AGLOMERAŢIE la noul sediu al Serviciului de Paşapoarte din Plaza România

| 21 aug, 09:04

Peste o sută de persoane aşteaptă, la ora transmiterii ştirii, la coadă la noul sediu al Serviciului de Paşapoarte din Plaza România, majoritatea ajungând cu autocarele de la ora 5:00, din Republica Moldova, potrivit Mediafax.

Primul "client" a alergat pe scările rulante din mall ca să fie sigur că nu stă la coadă.

"Am venit să îmi reînnoiesc paşaportul. Sunt din Chişinău şi mă ocup cu comerţul. Am venit aici pentru că am aflat că e sediu mai mare şi se merge mai repede. Pe la 05:00 am ajuns şi am dormit în parcare, aici, în maşină. Văd că programul începe la 08:30, dar mall-ul se deschide la 10:00. Nu prea înţeleg cum vine treaba asta, dar asta e, o să aştept, că doar n-am venit degeaba din Moldova până aici", a declarat, pentru Vadim.

"Pentru preschimbarea paşaportului am venit. Locuiesc de şase ani în Bucureşti, sunt din Nisporeni, din Republica Moldova şi am venit la studii în România. În Pipera am văzut că e coadă mare şi de asta am decis să vin aici. Măcar dacă am de aşteptat cinci-şase ore pot să beau o cafea, să mănânc un corn, să mai văd ce e prin magazine", a declarat, Elena.

Noul sediu al Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple din Plaza Mall s-a deschis luni, la ora 8.30, urmând ca până la finalul lunii să aibă program prelungit până la ora 18.30. Programul normal pentru depunerea documentelor şi ridicarea paşapoartelor este între orele 8.30 şi 16.30 în zilele de luni, miercuri, joi şi vineri, respectiv 8.30 – 18.30 pentru ziua de marţi.

Programul de lucru a fost prelungit pentru luna august, astfel că activitatea cu publicul se va desfăşura în fiecare zi lucrătoare de la ora 8.30 până la ora 18.30.

Tag-uri: mall, pașapoarte
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ