ALEXANDRU BOURCEANU, fostul căpital al Stelei, a fost prădat de hoţi

| 17 iun, 09:55

Ghinioanele se ţin lanţ de Alexandru Bourceanu. Fostul căpitan al Stelei trece printr-o perioadă foarte slabă din punct de vedere sportiv. Însă nu sunt singurele probleme cu care se confruntă mijlocaşul echipei naţionale. Bourceanu a fost prădat recent de hoţi, informează B1 TV.

Hoţii i-au furat mai multe bijuterii şi ceasuri din vila sa din Pipera. Cea care a descoperit totul a fost mama internaţionalului care a anunţat imediat poliţia. 

”Mama lui Bourceanu a sunat disperată la 112 şi a anunţat că apartamentul din zona Pipera în care locuieşte a fost spart. Imediat, la faţa locului, a sosit un echipaj de la Polţtia Ilfov, care a constatat că uşa casei a fost distrusă cu ajutorul unei răngi şi a unui baros si arată ca după război! 

Hoţii au furat două ceasuri scumpe şi bijuterii, însă, surprizator, deşi pe masă se aflau două telefoane şi un laptop, ele au rămas neatinse. 

Mama fotbalistului era plecată, iar în apartament nu era nimeni. Culmea, paznicul avea o zi libera, astfel că poliţiştii au ajuns la concluzia că spargerea a fost pusă la cale de un grup infracţional care filează şi învaţă traseele proprietarilor”, a declarat un apropiat al fotbalistului.

Jaful vine la exact un an de la un alt incident în care a fost implicat fostul căpitan al Stelei. Maşina condusă de soţia fotbalistului a ars ca o torţă pe o şosea din Bulgaria.

Bourceanu s-a întors recent în Turcia după ce împrumutul său la Steaua a expirat. Fotbalistul a evoluat în extrem de puţine meciuri în ultimul sezon din cauza conflictelor cu fostul antrenor al Stelei, Constantin Gâlcă.

 

Citeşte şi: Echipa STEAUA s-a despărţit de cinci jucători importanţi

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ