Veste despre STEAUA lui Gigi Becali. Anunţ oficial al ARMATEI

| 01 iul, 19:05

Steaua are în continuare şanse să se înţeleagă cu Armata în privința numelui, a siglei şi chiar a revenirii în Ghencea.

George Boroi, comandantulm CSA Steaua, a anunţat că oficialii clubului de fotbal sunt așteptați la negocieri. Gigi Becali ar putea rămâne cu sigla veche şi a aflat că poate folosi numele Steaua.

"Aşa cum am fost permanent deschişi, eu spun încă o dată că suntem dispuşi spre dialog. Nu exclud posibilitatea ca în următoarele două zile, înainte de a anunţa clar că ne-am aşezat în poziţii diferite, să ne revedem la masa tratativelor", a declarat George Boroi.

Întrebat dacă echipa lui Gigi Becali poate folosi numele de Steaua, george Boroi a anunțat: "Eu am spus de mult timp, brandul este "Steaua Bucureşti", iar "Steaua" este substantiv comun. Nici CSA şi nici alte entităţi nu o să poată să interzică folosirea cuvîntului "Steaua". Dar "Steaua Bucureşti" aparţine doar Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti".

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ