GIGI BECALI repară greşelile din trecut. Ce i-a transmis persoanei pe care a numit-o "ciocănitoare"

| 10 iun, 21:08

Gigi Becali a avut o intervenţie telefonică la România TV, prilej cu care şi-a cerut iertare invitatei, Andreea Pora, pe care în anul 2012 a jignit-o în direct. Latifundiarul din Pipera a numit-o atunci "ciocănitoare", iar Andreea Pora a părăsit studioul.

"Îi cer iertare doamnei Andreea Pora pentru jignirile pe care i le-am adus acum câțiva ani, dar am înțeles că a vorbit de opulență la botezul fiului Gabrielei Firea. Nu a fost opulență. A fost o petrecere frumoasă. Nu am ce să spun mai mult. Nu mai am niciun fel de răutate. Temnița mi-a făcut foarte bine. Mi-a curățat inima", a spus Gigi Becali, miercuri seară, la România TV.

Jurnalista nu a avut nicio reacție la vorbele omului de afaceri.

Reamintim că, în 2012, Gigi Becali a insultat-o pe Andreea Pora, în timpul unei emisiuni în direct la România TV, comparând-o cu o "ciocănitoare".

 

Citeşte şi: VIDEO INCREDIBIL: Gigi Becali a pălmuit un COPIL


IATĂ dialogul dintre Gigi Becali şi Andreea Pora, din anul 2012:

"Nu intru eu acum în discuţie cu Andreea Pora. Becali, cu ciocănitoarea Pora. Ea este ciocănitoarea Woody", a spus Becali.

"V-am spus dinainte că nu doresc să am nici o discuţie cu domnul Becali şi că o să plec din emisiune. Nu vreau mahala de Ferentari aici, nu vreau ridicat de poale în cap, nu mă interesează persoana domnului Becali", a spus Andreea Pora.

Întrebat ce ar face dacă ar fi numit ministru într-un viitor cabinet, după alegeri, Becali a spus că "ar dezvolta piaţa de ciocănitoare". "Aş face multe colivii pentru ciocănitoare".

"Atât îl duce capul. Îl scoateţi din emisiune? Ori încetează cu mahalaua, ori am plecat", a răspuns aceasta.

Omul de afaceri a continuat cu jignirile, iar Andreea Pora a plecat din studio, în timpul emisiunii.

Citeşte şi: Gigi Becali, declaraţie şoc: i-am dat copilului o palmă din dragoste

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ