INCREDIBIL! Grecii au crezut că Gigi Becali fură din magazine

| 06 iun, 10:59

Prezența lui Gigi Becali, patronul Stelei, pe tărâm grecesc, cu ocazia uneia dintre vizitele făcute de latifundiar pe Sfântul Munte Athos, nu a fost lipsită de aventură. O sursă Sportnews.ro a povestit ce s-a întâmplat pe aeroportul din Salonic după ce patronul Stelei a fost la rugăciune pe muntele sfânt, potrivit sportnews.ro.

La plecarea spre România, după ce s-a rugat pe Sfântul Munte Athos, Gigi Becali, care avea închiriat un avion charter, s-a oprit în unul din shop-urile de pe aeroportul din Salonic. Dorința latifundiarului era de a nu pleca acasă fără o serie cadouri pentru mama, soția și fiicele lui. Şi s-a oprit la un raft cu parfumuri.

Citeste si: INCENDIAR: Gigi Becali a fost ARESTAT înainte de REVOLUŢIE. L-a salvat Valentin Ceauşescu

Doar că modalitatea în care Gigi a cumpărat aceste cadouri – le trăgea cu braţul, la grămadă, în coş – le-a atras imediat atenția grecilor. Mai întâi s-au uitat muţi, fiind la un pas să apese butonul de alarmă, ca să cheme forțele de ordine. Apoi au vrut să închidă shop-ul penru a-i face pe plac cumpărătorului, despre care aflaseră de la apropiaţii lui că este un puternic om de afaceri din România.

“Gigi se ducea la rafturi și când punea parfumurile în coș, nu lua câte unul, cum se face, ci trăgea cu mâna câte 10-15. Știa bine mărcile. Aproape că le golise rafturile grecilor. Aceștia erau uimiți. Angajații magazinului care aflaseră că au drept client o persoană foarte bogată au vrut să închidă shop-ul pentru câteva minute, spre a-i permite lui Gigi să facă în voie cumpărăturile. Apropiații săi le-au transmis că nu este cazul. Când a venit momentul să achite, Gigi a plătit cash. Câteva mii de euro bune. Iar grecii își frecau mâinile de bucurie, întrebând când mai are de gând să revină la Salonic”, a povestit sursa Sportnews.ro.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 iun, 19:31
Jack
Singele apa nu se face !
A mai dovedit o data ca cu ce la inzestrat D-zeu nu-i va putea nimeni lua ...
Cioban din nastere si pina inchide ochii , ce PRIMITIV ! Oare nu putea civilizat sa cheme seful de magazin si sa-i arete CE si CIT doreste ??? Stofa "subtire" ..
06 iun, 18:58
Adrian
oportunitate
Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru! Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
06 iun, 16:33
tudonic
Vezi subiectul
Dacă ai cunoaşte adevărul, tu ai înţelege imediat că te-ai născut cu capacitatea de a obţine toate lucrurile la care ai visat vreodată. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câştige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteţi mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]
06 iun, 14:57
ALEXIE POPESCU
noutate absoluta
Garantia seriozitatii! Ai vrea sa vezi imediat cea mai completa si mai profitabila oferta de lucru? Acum, in premiera absoluta, vei viziona un video extrem de clar, video care te va convinge total si definitiv sa vii in echipa noastra! Rezultatele sunt deja dovedite! Eu vreau sa te ajut si sa te simti in siguranta, asa ca astept sa ma contactezi si sa-mi soliciti restul detaliilor cu mesajul VREAU la adresa mea de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ