Alimentul care NU trebuie bagat niciodata la cuptorul cu microunde

| 11 noi, 2013

Un nou studiu al cercetatorilor americani arata ca legumele isi pierd calitatile atunci cand sunt fierte sau puse la cuptorul cu microunde.

Un bun exemplu il reprezinta broccoliul, care contine sulforafan, substanta eficienta impotriva cancerului, dar care este distrusa in momentul fierberii, potrivit Daily Mail.

Acesta nu este primul studiu care arata ca modul in care este gatita mancarea este extrem de important in privinta luptei impotriva cancerului.

"Studiul ne arata ca modul in care gatim poate face ca fructele si legumele din farfurie sa fie si mai eficiente impotriva cancerului", a spus un cercetator.

Oamenii de stiinta au incheiat spunand ca si alte legume isi pierd din proprietatile pentru care sunt consumate din cauza felului in care sunt gatite.

Recomandarea specialistilor e ca broccoliul sa fie tinut la aburi timp de 10 minute pentru a-i pastra proprietatile.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 noi, 2013
vali2801
job
http://MegaStoon.Com/?share=217894...intra si castiga bani foarte buni si usor,iar la inregistrare vei primi 15$ bonus,plus pentru accesarea fiecarei persoane a link-ului tau pe care il vei primi ,cate 2$,incearca,nu te costa nimic!!!...SUCCES!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ