Alin Simota, reținut și încarcerat la Penitenciarul Rahova

| 01 aug, 09:36

Fostul finanțator al clubului Jiul Petroșani Alin Simota a fost reținut de autoritățile române pe Aeroportul Otopeni, fiind încarcerat în baza mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea care era înregistrat pe numele său.

"Pe data de 26 iulie s-a prezentat la punctul de control de pe Aeroportul Otopeni. A fost identificat de polițiștii de frontieră care i-au anunțat pe polițiștii de la transporturi. Constatând existența unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, au fost chemați reprezentanții Administrației Penitenciarelor", au declarat surse juridice pentru AGERPRES.

Totodată, acestea au precizat că Simota a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova.

Alin Simota este fost finanțator al clubului Jiul Petroșani și fost vicepreședinte al PNL Hunedoara, el fiind vizat de mai multe dosare penale. La începutul anului 2016, el a fost dat în urmărire națională și internațională, după ce o instanță de la Tribunalul Hunedoara a hotărât că omul de afaceri trebuie să revină în Penitenciarul Bârcea Mare pentru a-și continua o pedeapsă de doi ani închisoare.

Simota a fost condamnat în anul 2014, fiind acuzat de conflict de interese în perioada în care era consilier județean.

Tag-uri: Alin Simota
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ