Alina Gorghiu, uimită de Klaus Iohannis: Cine ar fi crezut?

| 05 sep, 12:47

În aceste zile are loc, la Eforie Sud, Şcoala de Vară a Tineretului Naţional Liberal, eveniment la care participă și Alina Gorghiu.

Cu acest prilej, Alina Gorghiu a transmis un mesaj în care a spus că vremurile se schimbă foarte repede. Ea s-a referit la faptul că poate nimeni nu și-ar fi imaginat că în 2015 vom avea ca președinte de țară un român de etnie germană și în fruntea PNL o femeie.

"Vremurile se schimbă mai repede chiar decât ne putem imagina, iar majoritățile bazate pe etnie sau criterii de gen sunt pe cale să apună și în România. Cine ar fi crezut acum un an că în 2015 vom avea ca Președinte de țară un român de etnie germană și în fruntea PNL o femeie?

Trebuie să recunoaștem însă că pornim cu un oarecare handicap în politică, dar acesta nu ține de calitate, ci de reprezentare. Sunt prea puține femei care aleg o carieră politică.

Este important să realizăm o echilibrare graduală a reprezentării bărbaților și femeilor pe scena politică. Este, de aceea, foarte important să existe o bază de selecție cât mai largă. E ca la fotbal, un sport drag femeilor, mai ales când îl văd bărbații: dacă ai mulți juniori, ai șanse mai mari să ai echipe de valoare peste 10 ani. Dacă în organizațiile de tineret vor fi mai multe femei, dacă în partid se vor înscrie și vor activa mai multe femei, vom reuși să avem o mai buna reprezentare în administrația centrală și locală", a transmis Alina Gorghiu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 sep, 13:16
Laurentiu
Faci bani acasă la tine! Cautam de urgenta colaboratori care vor sa se alature unui proiect cu cea mai rapida crestere. Oferim tot sprijinul necesar si maxima seriozitate. Va explicam tot sistemul de lucru, pas cu pas, in asa fel incat sa puteti incepe imediat sa lucrati si sa castigati bani. Va rugam, pentru detalii, sa completati acest formular si veti primi raspuns in cel mai scurt timp : http://goo.gl/forms/DpR605VtOz

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ