Alina Gorghiu: Vina guvernului Ponta este că a creat un nivel de așteptare foarte ridicat pentru bugetari

| 20 aug, 12:51

Copreședintele PNL Alina Gorghiu este de părere că guvernul lui Victor Ponta a creat un nivel ridicat de așteptare pentru sistemul bugetar.

Gorghiu a spus, joi, că relaxarea fiscală și salarizarea decentă pentru bugetari sunt măsuri necesare, dar acestea trebuie făcute prin etapizare.

"Vina guvernului Ponta este și aceea de a fi creat un nivel de așteptare foarte ridicat pentru cei din sistemul bugetar. Și relaxarea fiscală, și salarizarea decentă pentru bugetari sunt măsuri necesare. Cred însă că trebuie să discutăm etapizarea, trebuie stabilit clar: când și cât.

De aceea, e nevoie de consens între partidele politice și de un angajament"
, a scris Alina Gorghiu pe Facebook.


Foto: facebook.com

Într-o altă postare, copreședintele PNL spune că excedentul bugetar cu care se laudă premierul Victor Ponta a fost obținut tăierea investițiilor și a cofinanțărilor la fondurile europene.

"Excedentul bugetar cu care se laudă prim-ministrul este unul obținut prin tăierea investițiilor și a cofinanțărilor la fondurile europene. Este o dovadă de cinism să te lauzi cu lipsa de performanță"
, a mai spus Alina Gorghiu.


Foto: facebook.com

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ