AMENINŢĂRI: Fiu de senator, agresat în plină stradă de membrii unei grupări interlope

| 26 ian, 17:06

Fiul senatorului PPDD Ionel Agrigoroaei a fost agresat în centrul Iaşiului de mai mulţi tineri, fiind lovit cu pumnii şi cu picioarele, tatăl adolescentului susţinând că incidentul ar putea avea legătură că scandalul pe care îl are cu membrii grupării interlope Tănase.

Potrivit senatorului Agrigoroaei, fiul său a fost lovit cu pumnii şi cu picioarele în faţă şi în spate, cele două victime reuşind ulterior să fugă. Andrei Agrigoroaei a sunat imediat la 112, iar o echipă de poliţişti s-a deplasat în zona în care se aflau cei doi adolescenţi.

Senatorul PPDD Ionel Agrigoroaei a declarat că este posibil ca agresarea fiului său să aibă legătură cu scandalul pe care el îl are de câteva luni cu membrii clanului interlop Tănase.

”În ultima vreme au fost tot felul de ameninţări, inclusiv la adresa familiei mele. Nu pot să nu mă gândesc că incidentul în care a fost implicat fiul meu nu are legătură cu scandalul pe care eu îl am de câteva luni”, a afirmat senatorul Ionel Agrigoroaei.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Iaşi, Mădălin Ţăranu, a declarat presei că au fost declanşate cercetări în acest caz, pentru identificarea persoanelor implicate în agresiune.

În zona unde a avut loc agresiunea sunt amplasate camere de supraveghere, poliţiştii urmând să folosească imaginile surprinse în momentul în care a avut loc incidentul.

În urmă cu două săptămâni, mai mulţi membri ai familiei interlopului Constantin Vandam au demontat camerele de supraveghere de la imobilul în care locuieşte senatorul PPDD de Iaşi Ionel Agrigoroaei şi au sudat poarta, pe motiv că se află pe proprietatea sa, Vandam şi Agrigoroaei locuind în aceeaşi curte. Vandam Constantin le-a declarat atunci jurnaliştilor că a încercat de mai multe ori să discute cu senatorul Ionel Agrigoroaei, fără succes însă, acuzându-l pe politician că ”se comportă ca un interlop”

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Iaşi, Anca Vâjiac, declara că poliţiştii au deschis dosar penal pentru distrugere în urma incidentului de la începutul lunii ianuarie.

Vandam Constantin este cunoscut ca făcând parte din clanul interlop ieşean Tănase, al cărui lider, Cosmos, se află la închisoare după ce a fost condamnat pentru trafic de cocaină.

Vandam a mai fost cercetat pentru distrugere şi ameninţare după ce a mers cu toporul într-un service auto şi i-a ameninţat pe angajaţi. De asemenea, nemulţumit de modul în care îl tunsese un frizer, el a scos cuţitul şi a început să îl ameninţe pe acesta.

Citeşte şi: Senatorul Agrigoroaei, probleme mari cu interlopul Vandam. S-a trezit cu poarta sudată

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ