Ancheta s-ar putea extinde asupra jurnaliștilor de la Sky News

| 11 aug, 13:31

Ancheta în cazul presupuşilor traficanţi de arme care apar în reportajul Sky News s-ar putea extinde şi la echipa de filmare. Jurnaliştii britanici ar putea fi cercetaţi pentru infracţiuni contra securităţii naţionale prin comunicarea de informaţii false. În cursul zilei au fost reluate audierile.

Presupuşii traficanţi de arme care apar în reportajul Sky News au revenit la DIICOT pentru noi audieri. Conform unor surse, procurorii le pot aduce acuzații foarte grave intermediarului întregii afaceri, cel care a ajutat echipa britanică de televiziune să vină în România, și presupușilor traficanți de arme.

Acuzațiile de infracțiuni contra securității naționale ar putea plana atât asupra celor cercetați până în prezent cât și asupra echipei britanice de televiziune. O altă acuzație adusă jurnaliștilor de la Sky News ar fi de răspândire de informații false prin crearea și mediatizarea reportajului difuzat.

Tag-uri: DIICOT, SKY
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ