ANDA ADAM, schimbare TOTALĂ! Detaliul care a ieşit la SUPRAFAŢĂ

| 13 iun, 15:54

Evenimentul, care s-a vrut a fi unul mai "altfel", spargand tiparul obisnuitelor nunti romanesti, a supus-o unor eforturi uriase pe cantareata, nevoita sa ia in calcul toate detaliile, pentru ca petrecerea sa fie la inaltime.

Acest lucru i-a iesit Andei, dar este limpede ca perioada de dinaintea nuntii a fost una de foc pentru cantareata. Amanunt surprins si de paparazzii WOWbiz.ro, care au reusit sa "produca" primele imagini cu artista in public, dupa casatoria de weekend-ul trecut.

Afisand o mina usor obosita, Anda a mers cu Sorin intr-un centru comercial din Capitala. Din cate se pare, din cauza programului incarcat, cantareata nu a mai putut ajunge asa de des la sala, iar acest lucru e sesizabil, daca tinem cont de imaginile surprinse din spate de fotografi, posteriorul Andei luand ceva proportii.

Citeste si: Fostul iubit al Andei Adam: "Se desparte în doi ani"

In perioada urmatoare, mai mult ca sigur ca actuala doamna Niculescu va remedia situatia, beneficiind si de suportul sotului, care pare la fel de indragostit ca in prima zi.

Sorin a fost foarte atent cu consoarta sa, pe tot parcursul vizitei in mall, si a oferit si un gest de maxima tandrete, sarutand-o usor pe gat pe Anda, spre deliciul celor prezenti.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ