Gestul ŞOCANT făcut de soţul ANDEI ADAM! Artista este nepăsătoare...

| 09 iun, 19:19

Anda Adam (35 ani) și-a petrecut ziua de marți (9 iunie) împreună cu noul ei soț, dar și cu un alt cuplu. Proaspeții căsătoriți s-au îmbrăcat casual, însă au luat masa la un restaurant de fițe. Când s-au întors spre locuința Andei, Sorin Andrei a ignorat total regulile de circulație.

Anda Adam, Sorin Andrei și cei doi prieteni ai cuplului au plecat de la restaurant cu bagaje și costume. Anda a urcat în față, însă pe locul din dreapta de această dată, lăsându-l pe proaspătul ei soț să conducă. Cei doi prieteni ai lor au stat pe locurile din spate.

La volan, Sorin Andrei a fost surprins în timp ce se mândrea cu verigheta. Acesta a scos mâna pe fereastra mașinii și a început să se joace cu noul simbol al iubirii, despre care Anda Adam a declarat că a cumpărat-o cu un mecanism special, antistres.

Ajunși la locuința Andei din zona Plevnei, unde vedeta a locuit și cu Victor Slav, Sorin nu a reușit să găsească un loc de parcare și a fost nevoit să parcheze într-o zonă nepermisă.Proaspătul mire al Andei Adam este cercetat de DIICOT, scrie click.ro.

Citeşte şi: Proaspătul mire al Andei Adam este cercetat de DIICOT

Se pare că Sorin nu a observat semnul rutier și a lăsat mașina într-o zonă cu oprirea interzisă. A oprit motorul, a coborât din mașină și a început să scoată bagajele pentru a le duce în casă, însă a fost întrerupt de către unul din paznicii zonei respective, care a ținut să-l atenționeze. Totuși, proaspătul soț al Andei a ales să îl ignore și a lăsat-o pe prietena Andei să vorbească cu el. Anda nu a părut nici ea prea interesată de ceea ce le reproșa paznicul, întrucât s-a întors cu spatele și a plecat spre scara blocului, lăsând-o pe prietena ei să negocieze cu el.

Cu toate acestea, proaspeții însurăței par a fi fericiți împreună, însă nu arată entuziasmul specific ulterior nuntei, ci se comportă ca și cum ar fi deja căsătoriți de câteva luni de zile.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ