Andreea Paul: PSD demolează democraţia prin legea defăimării sociale. Pune pumnul în gură presei

| 10 feb, 14:35

Prim vicepreşedintele PNL, deputatul Andreea Paul, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că prin 'legea defăimării sociale' PSD nu face altceva decât să 'demoleze democraţia' şi libertatea de exprimare şi a afirmat că liberalii se opun acestui proiect, transmite Agerpres.

"Legea defăimării sociale face parte din acţiunile PSD de a demola democraţia şi de a demola libertatea de exprimare. PSD şi-a antrenat câteva centre media, fie scrise, fie tv, care le susţine în mod făţiş. Au garantată această prezenţă publică şi vor să blocheze celelalte insule de libertate mediatică şi jurnalistică să exprime situaţii grave de care pot să dispună reprezentanţii lor, cu acte doveditoare", a declarat Andreea Paul. 

Andreea Paul susţine că PSD nu ţine cont că faptele sancţionate prin această nouă lege pot fi sancţionate şi prin Codul Civil, scopul fiind de "a pune pumnul în gura presei". 

"Vine cu sancţiuni draconice de până la 100.000 de lei pentru defăimarea socială, deşi preşedintele PSD, domnul Dragnea, a promis că va veni cu sancţiuni simbolice, prin amendamentele care au trecut prin Parlament în comisiile de specialitate aceste sancţiuni au fost majorate, nicidecum diminuate. A mai promis că va elimina imixtiuni politice şi nu a mai făcut acest lucru. A promis multe, dar nu a făcut nimic. Face parte din această tentativă a PSD de a pune pumnul în gura presei, fie locală, fie centrală. Având majoritate în Parlament au şi şanse să treacă această lege. PNL se opune şi votează împotriva acestei legi. Este păcat că PSD vine cu o astfel de lege care este foarte uşor interpretabilă şi atacabilă din perspectiva libertăţii de exprimare, şi nu ţine cont de faptul că în Codul Civil există deja prevederi care vizează astfel de fapte", a mai spus deputatul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 feb, 16:57
mercioiu alexandru
andreea paul
este cea mai josnica femeie.- om politic pe care am vazut-o vreodata pe micile ecrane tipul politicianului isteric,mincinos si de rea credinta,o nerusinata cu un tupeu de nesimtita iesit din comun.De afacerile sotului nu a stiut,nu au locuit impreuna.........

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ