Angajatorii caută, dar candidaţii nu vor. Lista locurilor de muncă unde s-au trimis cele mai puţine CV-uri

| 08 oct, 2013

ECONOMICA.NET prezintă locurile de muncă ce au primit cele mai puţine CV-uri în ultima lună, ce exigenţe au impus angajatorii candidaţilor şi unde sunt aceste posturi.

Joburile de inginer software şi de key account executive la o firmă de distribuţie nu au primit niciun CV vreme de o lună, perioadă în care angajatorii au cautat pe cel mai mare site de recrutare - ejobs.ro - oamenii potriviţi pe care să-i angajaze în aceste posturi.

Nimeni nu a vrut să lucreze ca inginer software la o companie de stat

Compania a recrutat vreme de o lună pe site-ul ejobs un inginer software la Iaşi. Nu a primit niciun CV pentru acest post. 
Angajatorii au căutat un absolvent al unei facultăţi de specialitate (Automatică, Informatică, Electronică şi Telecomunicaţii, Cibernetică etc.), care să aibă minimum doi ani experienţă în domeniul IT&C, care să fie rezistent la muncă în condiţii de stres, să fie comunicativ şi să aibă spirit de echipă. 
Candidatul ideal căutat de recrutori pentru acest post trebuie să aibă cunoştinţe solide de administrare a serverelor LINUX, Windows, cunostinţe de reţele de comunicaţii LAN, WAN, de arhitectură, modelul OSI, protocoale de comunicaţie, echipamente de reţea şi de comunicaţie, administrarea reţelelor de comunicaţie.
De asemenea, el trebuie să ştie cel puţin un limbaj de programare de nivel înalt (C++.C#, Pascal, Java etc) şi trebuie să aibă cunoştinţe de SQL si SGBD ca să fie eligibil pentru acest post. 

Nimeni nu a vrut să lucreze pe postul de key account executive la Tîrgu-Mureş

O firmă de distribuţie a recrutat vreme de o lună pe ejobs din Miercurea Ciuc şi Tîrgu-Mureş omul potrivit pentru postul de key account executive. Şi în acest caz, nimeni nu şi-a dorit acest loc de muncă.

Angajatorii au căutat un candidat cu excelente abilităţi de comunicare şi persuasiune, cu experienţă în vânzări, cu cel puţin studii medii, care să aibă permis de conducere categoria B şi să fie dispus să muncească pe teren. 

O firmă din Cluj a primit cinci CV-uri pentru şase joburi de tâmplari şi vopsitori lemn.

O firmă din Cluj a recrutat pe ejobs vreme de o lună şase tâmplari şi vopsitori lemn. Cinci CV-uri au primit angajatorii pentru cele şase posturi ofertate.
Angajatorii au căutat candidaţi cu experienţă, cunoştinţe tehnice şi calificare în fabricarea mobilierului din lemn masiv. Angajatorii au căutat pentru acest post candidaţi care pot performa în condiţii de stres, care au spirit de echipă şi sunt atenţi la detalii. 

Un singur CV pentru două joburi de reprezentat de vânzări ofertate de o firmă la Brăila şi Galaţi

Firma a recrutat vreme de o lună pe ejobs doi reprezentanţi de vânzări la Brăila şi Galaţi. A primit un singur CV pentru cele două locuri de muncă ofertate.
Candidaţii căutaţi de angajator trebuie să aibă foarte bune abilităţi de comunicare, experienţă în vânzari de cel puţin doi ani, disponibilitate la program prelungit, seriozitate, dinamism, abilităţi de organizare şi planificare. 

Un singur om a vrut să se angajeze pe postul de şef serviciu financiar contabil la un hotel de patru stele din Predeal

Hotelul a recrutat vreme de o lună omul potrivit pentru postul de şef serviciu financiar contabil, pe site-ul ejobs.ro. Angajatorii au primit un singur CV pentru acest post.
Recrutorii au căutat un absolvent de studii superioare de specialitate din judeţele Braşov sau Prahova, cu experienţă în contabilitate în turism, care să aibă cunoştinţe solide de operare PC, care să fie organizat, responsabil, să poată lucra în condiţii de stres şi să fie dispus să muncească peste program.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ