ANI: 10 actuali şi foşti aleşi locali, în incompatibilitate şi conflict de interese

| 07 iun, 10:42

Agenţia Naţionalã de Integritate a constatat starea de incompatibilitate, existenţa conflictului de interese de naturã administrativã, precum şi indicii privind existenţa conflictului de interese de naturã penalã în cazul a 10 foşti şi actuali aleşi locali.

Astfel, Sorin Vals, primar al comunei Greci, judeţul Tulcea, a fost găsit în incompatibilitate deoarece în perioada 27 iulie 2012 – 06 ianuarie 2014, a deţinut atât funcţia de primar cât şi calitatea de membru în Consiliul de Administraţie al Şcolii Gimnaziale Greci, judeţul Tulcea. Şi fostul primar al comunei Cãmãrzana din judeţul Satu Mare, Vasile Bale, a fost găsit în incompatibilitate deoarece în perioada 19 iunie 2012 – 24 iunie 2015, a deţinut funcţia de primar şi calitatea de comerciant persoanã fizicã în cadrul „Bâle Vasile” Persoanã Fizicã Autorizatã.

Tot în stare de incompatibilitate a fost găsit şi fostul primar al comunei Şimnicu de Sus, judeţul Dolj, Jana Fulga, întrucât între 06 septembrie – 23 octombrie 2012 a deţinut atât funcţia de primar cât şi calitatea de membru în Consiliul de Administraţie al Şcolii Gimnaziale Leşile.

Şi Mihai Vasiliu, viceprimar al comunei Agapia, judeţul Neamţ, este acuzat de inspectorii Agenţiei Naţionale de Integritate de incompatibilitate deoarece în perioada 20 august 2013 – 30 aprilie 2014, a deţinut funcţia de viceprimar şi calitatea de comerciant persoanã fizicã în cadrul „Vasiliu Mihai” Persoanã Fizicã Autorizatã. Şi pe fostul viceprimar al oraşului Bãicoi, judeţul Prahova, Silviu Eugen Fenic, inspectorii de integritate l-au găsit în incompatibilitate pentru că în perioada 16 septembrie 2009 – 12 septembrie 2011, a deţinut funcţia de viceprimar şi calitatea de membru în Consiliului de Administraţie în cadrul Spitalului Orãşenesc Bãicoi, respectiv în cadrul Grupului Şcolar ”Constantin Cantacuzino” Bãicoi.

Tag-uri: ANI
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ