ANM: Avertizare meteo de ploi și vânt

| 29 feb, 11:39

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a transmis o informare de ploi moderate cantitativ și intensificări ale vântului valabilă începând de luni seara, de la ora 23.00, până marți, la ora 10.00.

Conform meteorologilor, în intervalul menţionat va ploua pe arii extinse în Banat, Crişana, Maramureş şi nordul Olteniei, unde cantităţile de apă vor depăşi, pe arii restrânse, 15 l/mp. În zonele de munte vor predomina ploile, iar îndeosebi în Carpaţii Occidentali şi vestul Carpaţilor Meridionali, izolat se vor cumula cantităţi ce pot depăşi 25 l/mp. Ploile vor avea mai ales caracter de aversă şi vor fi posibile descărcări electrice.


Vântul va avea intensificări în toată zona montană, cu viteze de peste 65...75 km/h, iar pe crestele cele mai înalte rafalele vor depăşi 85...90 km/h. În restul teritoriului, rafalele se vor semnala pe spaţii restrânse şi la cote mai reduse.
Intensificări ale vântului vor fi şi pe parcursul zilei de luni în sudul Banatului, unde viteza la rafală va depăşi temporar 70 km/h.

Tag-uri: anm, ploi, vânt
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ