ANM emite COD ROŞU de ninsori şi viscol pentru unele zone

| 26 ian, 2014

Administraţia Naţională de Meteorologie va emite cod roşu pentru judeţul Buzău, nordul judeţului Brăila şi sudul judeţului Vrancea, valabil pentru duminică până la ora 21.00, pentru celelalte zone fenomenele meteo urmând să scadă în intensitate.

Avertizarea cod roşu va fi valabilă de la ora 15.00, din cauza cantităţilor mari de zăpadă şi a vitezei vântului, a anunţat, la Guvern, directorul ANM, Ion Sandu.

Judeţele Dâmboviţa, Teleorman, Giurgiu, municipiul Bucureşti, Ilfov şi Prahova vor trece de la codul portocaliu la cel galben începând cu ora 21.00 , iar judeţele Mehedinţi, Gorj, Vâlcea, Argeş, Olt şi Dolj vor ieşi de sub codul galben tot duminică, la ora 21.00.

Judeţele Vrancea, Galaţi, Buzău. Brăila, Tulcea, Ialomiţa, Călăraşi şi Constanţa vor fi în cod portocaliu până luni dimineaţa, la ora 9.00.

Vicepremierul Liviu Dragnea a arătat, la rândul său, că la acest moment nu mai sunt persoane izolate în locuinţe care să se afle în situaţii critice sau persoane dispărute.

Tag-uri: cod rosu, viscol
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ