Anne Jugănaru, secretar de stat în Ministerul Mediului, audiată la DNA

| 16 iul, 19:01

Anne Jugănaru, secretar de stat în Ministerul Mediului, a venit joi după-amiază la DNA, pentru a fi audiată  într-un dosar de fraudă cu fonduri europene.

De asemenea, la DNA s-a prezentat și Florin Leontin Abraham, cei doi fiind membri fondatori ai Institutului Ovidiu Șincai și membri PSD.

Anne Jugănaru nu a dorit să facă declaraţii, la sosire.

Anne Jugănaru a mai fost implicată într-un scandal cu fonduri europene, în care este implicat şi europarlamentarul Adrian Severin.

Premierul Victor Ponta a numit-o, în martie 2013, în funcţia de secretar de stat la Ministerul Mediului pe social-democrata Anne Jugănaru, urmărită penal într-un dosar privind presupusa fraudare a bugetului Uniunii Europene, în care este implicat şi europarlamentarul Adrian Severin.

Anne Jugănaru este membră a Consiliului Naţional al PSD şi directorul executiv al Institutului Social Democrat Ovidiu Șincai, care funcționează pe lângă Partidul Social Democrat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ