Antonescu a plecat de la ceremonia de la Cotroceni înainte de discursul lui Băsescu

| 26 aug, 2013

Crin Antonescu, liderul PNL şi preşedintele Senatului, a plecat de la ceremonia de depunere a jurământului de către noul ministru al Transporturilor, Ramona Mănescu, desfăşurată la Palatul Cotroceni, înainte ca şeful statului, Traian Băsescu, să îşi ţină discursul specific pentru aceste ceremonii.

Liderul PNL a sosit în sala Unirii, unde s-a desfăşurat ceremonia, cu circa un minut înainte de începerea ceremoniei, fiind însoţit de preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

Antonescu a asistat numai la momentul citirii decretului prezidenţial de numire a Ramonei Mănescu, a rostirii de către aceasta a formulei jurământului, iar, după ce aceasta i-a înmânat şefului statului jurământul semnat, liderul PNL a părăsit sala, înainte ca Băsescu să ia cuvântul. De altfel, Băsescu a avut un discurs foarte scurt, atrăgându-i atenţia Ramonei Mănescu să nu mai facă "aprecieri de tip Crin Antonescu legate de DNA".

Şeful statului s-a mai referit scurt la cele patru priorităţi pe care le consideră importante pentru mandatul noului ministru al Transporturilor: privatizarea CFR Marfă, absorbţia fondurilor europene, finalizarea tronsonului Nădlac-Arad de pe coridorul IV pan-european şi finalizarea lucrărilor la metroul din Bucureşti.

Ceremonia de depunere a jurământului de la Palatul Cotroceni a fost foarte scurtă, durând câteva minute.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ