Ponta: Spre deosebire de Băsescu, i-am trasat lui Mănescu sarcini ce ţin de MT

| 26 aug, 2013

Premierul Victor Ponta s-a declarat mulţumit de propunerea făcută pentru şefia Ministerului Transporturilor şi a afirmat că i-a trasat Ramonei Mănescu sarcini care ţin de MT, spre deosebire de preşedintele Traian Băsescu, care i-ar fi vorbit şi de responsabilităţi ce vizează alte ministere.

''Sunt mulţumit. Dacă nu eram mulţumit nu o propuneam pe dna Mănescu. Am încredere că se poate achita foarte bine de sarcinile dificile'', a spus Victor Ponta, citat de Agerpres.

El a precizat că, în această dimineaţă, a avut o discuţie ''lungă şi foarte bună'' cu Ramona Mănescu.''De mâine se apucă de treabă şi are absolut tot sprijinul meu'', a adăugat Ponta.

Întrebat dacă i-a trasat vreo sarcină noului ministru de la Transporturi, premierul a susţinut că a vorbit cu Ramona Mănescu doar despre ce ţine de MT.

''Spre deosebire de domnul preşedinte i-am trasat sarcini care ţin de portofoliul de la Transporturi. Am văzut că dl preşedinte, din grabă, i-a trasat şi sarcini care ţin de alte ministere. Eu am vorbit doar despre ce ţine de Ministerul Transporturilor'', a mai spus Ponta, care a anunţat că miercuri dimineaţa va merge la Ministerul Transporturilor pentru a discuta cu Ramona Mănescu despre obiectivele pe termen scurt şi mediu ale acestei instituţii.

Remarca premierului vine după ce Traian Băsescu şi-a exprimat speranţa, la ceremonia de învestire în funcţie a Ramonei Mănescu, că aceasta nu va avea aprecieri legate de DNA.

"În primul rând, vă felicit pentru numirea în funcţia de ministru şi cred că ar trebui să priviţi la patru lucruri: privatizarea CFR Marfă, absorbţia fondurilor europene, tronsonul Nădlac-Arad, pentru că restul tronsoanelor de la Sibiu sunt în execuţie, şi metroul bucureştean. În rest, vă doresc mult succes şi îmi exprim speranţa că nu veţi mai avea aprecieri de tip Crin Antonescu legate de DNA", a spus Băsescu, la Palatul Cotroceni.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ