Blaga:Ramona Mănescu are destule calităţi, dar niciuna care să o recomande ca ministru

| 26 aug, 2013

Preşedintele Partidului Democrat Liberal (PDL), Vasile Blaga, a declarat luni, înainte de şedinţa Biroului Permanent Naţional, că Ramona Mănescu - propunerea liberalilor acceptată de premier pentru Ministerul Transporturilor - are destule calităţi, dar niciuna care să o recomande pentru acest portofoliu.

Liderul democrat-liberalilor a adăugat că Partidul Naţional Liberal nu a avut curaj să facă o nominalizare şi l-a lăsat pe Victor Ponta să ia o decizie în acest sens.

"Aici ar fi două lucruri de spus. Pe de o parte, vedem că PNL-ul, aflat în derută, este condus de Ponta. Nici nu mai au curaj să propună ei un ministru la Transporturi, taberele nu au ajuns la nicio înţelegere în PNL şi atunci lucrul acesta l-a făcut domnul Ponta. Doamna Mănescu are destule calităţi, dar niciuna care să o recomande pentru postul de ministru al Transporturilor. Şi o să vedem din nou calificarea la locul de muncă. Românul este sătul de calificări ale miniştrilor la locul de muncă", a declarat preşedintele PDL.

Premierul Victor Ponta i-a transmis luni preşedintelui Traian Băsescu noua propunere pentru postul de ministru al Transporturilor, în persoana eurodeputatului liberal Ramona Mănescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ