Antonescu: Am anunţat PDL şi UDMR în legătură cu propunerea pentru SRTv, ei decid dacă vor fi prezenţi la vot

| 20 dec, 2013

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, că i-a informat pe liderii UDMR şi PDL, Kelemen Hunor, respectiv Vasile Blaga, în legătură cu propunerea liberalilor pentru conducerea SRTv, dar a adăugat că decizia de a veni sau nu la şedinţa Parlamentului în care va fi votată această propunere le aparţine.

Eu l-am informat pe domnul Kelemen şi pe domnul Blaga asupra propunerii. Decizia de a fi prezenţi le aparţine, nu e treaba mea', a afirmat Antonescu, la Palatul Parlamentului.

El a precizat că reprezentanţii celor două partide de opoziţie nu i-au spus dacă îl vor susţine sau nu pe Stelian Tănase pentru conducerea SRTv.

Întrebat dacă parlamentarii PSD vor veni la şedinţa plenului reunit, liderul PNL a răspuns că nu ştie, dar că Victor Ponta a declarat public că susţine propunerea liberală pentru conducerea Televiziunii publice.

'Eu am spus foarte clar care e propunerea, l-am informat pe domnul Ponta ieri, domnul Ponta a declarat public că susţine această propunere. Domnul Zgonea, domnul Ponta, ceilalţi lideri ai PSD au anunţat că vor fi prezenţi astăzi aici şi cred că vor fi prezenţi', a susţinut Antonescu.

Tag-uri: Crin Antonescu, pdl, srtv, UDMR
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ