Antonescu: Vom avea 145 de parlamentari PNL, dintr-un total de 150, la votul pentru şefia TVR

| 19 dec, 2013

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, că la şedinţa Parlamentului de vineri pentru validarea şefului interimar al TVR vor fi prezenţi 145 de parlamentari PNL din totalul de 150 de aleşi liberali, precizând că în situaţia în care nu va fi întrunit cvorumul va fi "un nou moment jenant".

Antonescu a declarat că la şedinţa de vineri a Parlamentului, unde se va vota şeful interimar al TVR, vor fi prezenţi din partea PNL 96 de deputaţi din 100 şi 49 de senatori din 50. "Cred că va fi cvorum, pentru că altfel ar fi un nou moment jenant", a susţinut preşedintele PNL, conform Mediafax.

Antonescu a spus că se gândeşte că anunţarea numelui lui Stelian Tănase drept candidat la şefia TVR va putea fi de natură a determina chiar grupuri politice din opoziţie să vină la vot vineri.

Liderul PNL a menţionat că, în situaţia în care se va ajunge la validarea şefului interimar al TVR în Birourile Permanente, conform unei ordonanţe a Guvernului, propunerea din partea PNL va rămâne aceeaşi.

Antonescu a precizat că lui Tănase i-a mai propus şefia TVR, însă la momentul respectiv a declinat oferta.

"Stelian Tănase este categoric un liberal (...), există capitolul politic din viaţa lui Stelian Tănase, numai că acest capitol s-a încheiat demult. Nu poate fi bănuit a fi un apropiat sau un client al PNL", a mai spus Antonescu.

Totodată, el a afirmat că în cazul lui Rareş Bogdan, care nu a putut fi validat la şefia TVR, a observat din partea premierului "o oarecare insistenţă" pentru nominalizarea acestuia. "Victor Ponta nu doar că a fost de acord, ba chiar a subliniat acest lucru până în dimineaţa zilei votului în două convorbiri telefonice", a susţinut Antonescu.

De asemenea, în ceea ce priveşte afirmaţia lui Ponta referitoare la un angajament al lui Antonescu faţă de Rareş Bogdan şi Cozmin Guşă, liderul PNL a susţinut că "este o afirmaţie care nu are absolut nimic comun cu realitatea".

Stelian Tănase a fost confirmat oficial de către PNL ca propunere pentru şefia intermediară a TVR.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ