Antonescu caută sprijin media pe unde poate. Voiculescu nu îi mai ajunge

| 01 noi, 2013

Președintele PNL, Crin Antonescu, a recunoscut practic, la un post de televiziune, întâlnirea de taină pe care a avut-o cu Cozmin Gușă. Asta, acceptând faptul că Ioan Nicolae s-a întâmplat a fi în același loc, dar nu a avut nicio treabă cu Antonescu.

 

Este clar că președintele PNL devine tot mai disperat și caută sprijin oriunde îl poate găsi. Problema este că liderul liberalilor, încă în poziția de candidat al USL la funcția de președinte al României, caută acest sprijin în zone evident ostile intereselor Uniunii. Cozmin Gușă și gașca sa ar da probabil orice la acest moment să nu mai existe un guvern USL și un premier care să promoveze un Cod al Insolvenței menit să stopeze afacerile oneroase de tipul celei în care a fost implicată Realitatea Media, afacere ce face acum subiectul unui dosar penal.

Se pare că lui Crin Antonescu nu îi mai este de ajuns sprijinul Antenelor lui Dan Voiculescu și consideră că un suport mediatic mai ”portocaliu” ar putea să îi asigure câștigarea unui tip de electorat care nu l-a plăcut până acum. Asta, pe fondul pierderii tot mai acute a încrederii electoratului PSD în liderul liberal.

Indiferent de gândurile lui Crin Antonescu, faptul că acesta are întâlniri de taină cu dușmani declarați ai USL, dar mai ales ai Guvernului nu este în măsură să întărească încrederea, și așa mult slăbită, între cele două partide care formează alianța de guvernare. Aș vrea să cred că atacuri precum cele lansate de domnul Antonescu la adresa partenerilor de guvernare, în ultima sa apariție tv, nu reprezintă parte a înțelegerii pe care acesta o face pentru obținerea sprijinului unui anumit post de televiziune.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

15 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 noi, 2013
Maya
.
Eu nu il vad sa caute sprijin nicaieri... Mi se pare foarte calculat omul si in banca lui. Nu cred ca este tocami ok sa nascociti atatea despre el.
04 noi, 2013
nico
.
Antonescu este cea mai buna optiune pentru postul de presedinte al Romaniei. Are sprijinul marii majoritati din media, nu doar Intact, si asta pentru ca merita, nu ca beneficiaza de tratament special.
08 noi, 2013
john
oare
daca e asa atunci de ce nu-l iei acasa si sa te speli pe cap cu el
04 noi, 2013
cristi
Nu cred ca are nevoie Antonescu de sprijin media de pe nu stiu io unde cred ca este unul dintre ce mai buni candidati la presedentie.
08 noi, 2013
john
LA FEL
SI TU LA FEL DACA CREZI CA E BUN DE PRESEDINTE DE CE NU IL LUATI ACASA ....
POATE CA VA DA SI VOUA UN POST PE LA COTROCENI DACA CISTIGA
04 noi, 2013
iulia
o vrajeala
Televiziunile Intact nu il favorizeaza in niciun fel pe Antonescu, au aratat asta deja in reportajele lor. Ei isi fac datoria si relateaza evenimentele exact asa cum sunt, fara substrat sau motive ascunse.
04 noi, 2013
Dragobete
antonescu
antonescu este unul dintre putinii politicieni care mai au obraz....nu cred ca trebuie sa isi faca probleme ca nu va avea sustinere...o va avea, numai daca isi tine promisiunile facute romanilor si se lupta pentru a face schimbari vizibile in bine in aceasta tara

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ