Antonescu: N-aş avea o problemă dacă Maior ar candida la Preşedinţie

| 21 noi, 2013

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, susţine că nu ar avea nicio problemă dacă directorul SRI, George Maior, ar candida pentru funcţia de preşedinte, dar precizează că din punctul său de vedere ar trebui să existe o diferenţă de măcar şase luni între momentul în care a condus serviciul respectiv şi cel în care îşi anunţă candidatura.

'De ce nu? Eu nu aş avea niciun fel de problemă ca domnul Maior sau altcineva din fruntea altui serviciu - uite, domnul general Opriş de la STS, domnul Meleşcanu (şeful SIE - n.r.) care este fost politician de cursă lungă -, evident că pot candida. Dar, este corect să existe măcar şase luni între momentul în care conduci acea instituţie şi momentul în care intri în jocul politic. Adică nu eşti până duminică şeful unui asemenea serviciu şi luni dimineaţă anunţi 'domne, m-am hotărât - candidez la Preşedinţie', cu o zi înainte de campania electorală', a afirmat Antonescu, joi seară, la Digi 24, întrebat cu privire la o eventuală candidatură a lui Maior la alegerile prezidenţiale.

El a mai spus că nu ştie şi nu crede că Maior ar dori să candideze pentru funcţia de preşedinte, adăugând că este dreptul lui să ia orice decizie în acest sens, nefiind vorba despre 'ceva interzis'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ