Antonescu: Ponta îmi pare expus multor pericole, sper să reziste

| 18 noi, 2013

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, în această seară, că premierul Victor Ponta nu este fundamental diferit faţă de momentul în care liberalii şi social-democraţii au format USL, punctând că prim-ministrul îi pare extrem de expus multor pericole.

Victor Ponta din 2013 nu-mi pare fundamental diferit, dar îmi pare expus - aşa cum se întâmplă cu fiecare dintre noi atunci când ajungem într-o poziţie importantă, şefi de partid, prim-ministru este o poziţie extraordinară - multor pericole şi sper din tot sufletul, dacă pot să-i dau o mână de ajutor o fac (...) să reziste”, a afirmat Antonescu, o emisiune TV.

El a apreciat că relaţia politică cu Ponta este una apropiată.

'Cu Victor Ponta sper în continuare să facem mai mult decât atât, să facem planuri de mai lungă durată pentru această ţară', a spus Antonescu.

Liderul PNL a fost întrebat dacă Ponta i-ar putea călca pe urme fostului premier Adrian Năstase din punct de vedere al autorităţii.

”Adrian Năstase a fost şi este un lider politic care era altul în 1996 sau în 2000 şi cu totul altul în 2004, eu nu vreau şi sper din tot sufletul ca Victor Ponta din 2014 sau 2016 să nu fie mult diferit de Victor Ponta din 2011 cu care am pornit în acest drum”, a arătat Antonescu.

El a adăugat că nu are să-şi facă un reproş pentru ceea ce s-a întâmplat în vara anului 2012, punctând că a fost vorba de o acţiune politică justificată.

Tag-uri: antonescu, Ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 noi, 2013
Marian
unul din pericole
Unul din pericole ar fi redeschiderea Cazului Panait!
Altul ar fi modul in care s-a acordat mamei sale, Cornelia Naum, un credit de 3 milioane de euro, in 2010, la varsta de 65 de ani si la o pensie de 1680 roni.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ