Voiculescu: Salut repoziţionarea fermă a lui Antonescu faţă de Băsescu

| 17 noi, 2013

Preşedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, remarcă repoziţionarea fermă a preşedintelui PNL, Crin Antonescu, faţă de şeful statului şi citează în acest sens o declaraţie recentă a liderului liberalilor prin care acesta reafirmă că partidul pe care-l conduce rămâne un adversar al "sistemului politic al lui Traian Băsescu".

"După ce ieri am sancţionat public frivolitatea unor colegi din USL care, în ultima vreme, intraseră într-un joc al seducţiei cu Traian Băsescu, Crin Antonescu a declarat că:  "PNL a fost adversarul permanent şi radical şi va rămâne adversarul lui Traian Băsescu, al sistemului politic al lui Traian Băsescu până când acest sistem va fi eliminat"", arată Dan Voiculescu, duminică, într-o postare pe blogul personal. 

El adaugă că, într-un atare context, repoziţionarea preşedintelui PNL merită salutată.

"Ţinând seama că, în urma cu doar câteva zile, domnul Antonescu răspundea bezelelor pe care i le trimitea Traian Băsescu spunând că "în politică nu spui niciodată niciodată", vreau să remarc şi să salut repoziţionarea fermă a preşedintelui PNL de ieri seară. Fermitatea este extrem de necesară...şi mă bucur că declaraţiile mele, chiar aşa "neruşinate", au readus bunul simţ în USL", adaugă preşedintele fondator al PC.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

9 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 noi, 2013
Maya
.
Sunt dezamagita de antonescu!!! Nu ma asteptam la asa reactii din partea lui, aveam pretentii si sperante de la el.
18 noi, 2013
levi
jos base
antonescu trebuie sa constientizeze faptul ca base este un om mort de mult timp de la referendum poporul nu-l mai vrea si abia asteapta sa scape de el.ar trebui sa fie putin mai atent la ce face si la ce spune.
18 noi, 2013
cristi
Niciodată Antonescu nu o sa se alieze cu Basescu o asemenea alianta este imposibila.
18 noi, 2013
Dragobete
haha
nimeni nu o sa se alieze vreodata cu basescu...cu un asa tradator si un asa manipulator nu ai cum sa faci alianta. trebuie sa fii prea debil mintal sa faci asta
18 noi, 2013
iulia
.
Antonescu trebuie sa fie impotriva lui Basescu daca vrea sa iasa presedinte la urmatoarele alegeri. Trebuie sa lupte pentru romani cu acest capitan de barca.
18 noi, 2013
Andrei
Singura sansa
Usl-ul ramane singura noastra sansa sa scapam de turnatorul tarii (basescu) si sa schimbam ceva in tara asta ! Sper ca aecste sicane din interiorul aliantei sa se termine in curand!
18 noi, 2013
CosmiX
adevarat!
USL este un partid care inca are respectul romanilor prin faptul ca mentine in picioare promisiunile facute si prin faptul ca are un interes vizibil asupra inbunatatirii vietii romanilor...tot respctul si sustinerea pentru acesti oameni si inca imi mentin treaza speranta ca prin ei se vor schimba in bine lucrurile in tara asta

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ