Lăzăroiu - dulăul în apărarea stăpânului

| 17 noi, 2013

Ajunși în emisiunea lui Robert Turcescu, consilierul prezidențial Sebastian Lăzăroiu și liderul formațiunii neînregistrate Noua Republică, Mihail Neamțu, au făcut o pereche disonantă.

Pe măsură ce discuția a ajuns inevitabil la tema traficului de influență de care este acuzat în prezent președintele Traian Băsescu, în legătură cu scandalul botezat în presă ”Agricola Băsescu”, consilierul Sebastian Lăzăroiu a avut vizibil de furcă cu partenerul său de odinioară, Mihail Neamțu fiind pornit să spună lucrurilor pe nume și anume că ceea ce a făcut președintele nu este în regulă.

Pentru cineva neatent, situația ilară în care Lăzăroiu se chinuia să-i pună botnița impetuosului Neamțu ar fi semnificat că acesta din urmă nu a fost brief-at cum trebuie înainte de emisiune. Cei avizați însă știu că nemulțumirile acestuia s-au înmulțit și au crescut pe măsură ce acesta și-a văzut date de gard toate ambițiile și visele de mărire politică care-l motivau în 2012, în perioada suspendării lui Traian Băsescu.

Cel care nu a fost brief-at sau nu și-a făcut temele este Robert Turcescu, care ar fi trebuit să știe că, mai nou, dacă vrei să-l faci pe Neamțu să-și iasă din fire, este suficient să vorbești de Mișcarea Populară sau să amintești de coagularea dreptei în jurul și cu ajutorul unor personaje ca MRU sau liberalul eretic Chiliman.

Criticile lui Neamțu la adresa mentorului Băsescu, care la vremea aceea îl botezase neatent ”Horia”, neștiind prea bine nici cine este acela care se agita sârguincios în jurul Monicăi Macovei în timpul suspendării, sugerează că forțele centrifuge care-l separă pe Neamțu de idealul dreptei lui Băsescu au depășit o valoare critică.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 noi, 2013
cantautor
"sugerează că forțele centrifuge care-l separă pe Neamțu de idealul dreptei lui Băsescu au depășit o valoare critică"...
sunt sigur ca cei 7,4 milioane de cetateni de la referendum au inteles perfect exprimarea ta...
da-i inainte,ca le zici asa,pe intelesul lor...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ