Băsescu a fost acuzat de înaltă trădare

| 16 noi, 2013

Preşedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, l-a acuzat, astăzi, pe şeful statului, Traian Băsescu, de înaltă trădare pentru că a cedat, pe mâna lui Mihai-Răzvan Ungureanu, patrimoniul Fundaţiei Gojdu.

"Azi, după trei ani de la semnarea pactului de coabitare, preşedintele afirmă despre premierul României lucruri oribile, premierul afirmă despre preşedintele României lucruri incredibile, preşedintele lansează public ideea că anumite persoane, forţe politice, Voiculescu, că eu sunt pe locul întâi mereu, Ponta şi alţii, dorim aplicarea articolului 86 din Constituţie care spune că preşedintele poate fi acuzat de înaltă trădare şi motivele sunt destule, unul singur este cedarea pe mâna lui Răzvan Ungureanu a patrimoniului Fundaţiei Gojdu, un lucru oribil pe care l-au făcut fără să întrebe pe nimeni, ca şi cum acest patrimoniu sau Fundaţia Gojdu era a lor şi aveau ei dreptul să renunţe la patrimoniu. Asta e trădare", a spus Voiculescu, citat de Agerpres.

El a adăugat că semnarea pactului de coabitare a fost, la momentul respectiv, necesară, pentru că exista un blocaj economic din care Victor Ponta trebuia să iasă într-un fel. Potrivit lui Voiculescu, semnarea pactului a fost "un lucru inteligent, chiar dacă reprobabil, pentru că premierul nu a avut posibilitatea să explice public de ce l-a semnat".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

11 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 noi, 2013
Maya
...
Basescu a tradat o tara intreaga, adica de ce nu s-ar incurca si cu ceva mai mic, doar ii sta in caracter. Astept cu nerabdare sa se ia masurile cuvenite impotriva acestui presedinte mafiot.
18 noi, 2013
levi
afara cu javra
basescu poate sa fie acuzat nu numai de inalta tradare dar si de vanderea acestei tari la fmi prin datorii care le vor platii copii copiiilor nostri de aceea este cel mai aspru presedinte fapt observat si de straini.
18 noi, 2013
cristi
Jos Basescu
Pai inca din primul mandat n-ea tradat Basescu de cand a vandut flota si a indatorat tara.
18 noi, 2013
Dragobete
exemplu
plus, ca sa vorbim de chestii actuale, cum a obtinut ioana basescu un asa credit mare de la CEC Bank? nu cumva are vreo influenta taticul tradator? si sunt multe alte manarii pe care mintile indoctrinate de regimul basist nu or sa le vada niciodata
18 noi, 2013
iulia
.
Basescu este principalul motiv pentru care ne zbatem sa iesim din criza asta si romanii sufera din cauza proastei conduceri a tarii! Abia acum incepem sa ne revenim, dupa ce guvernul a fost inlocuit.
18 noi, 2013
Andrei
Jos Basescu!
Basescu ar trebuii sa cada in curand . Nu trebuie sa asteptam pana i se termina mandatul , caci ne va face foarte mult rau in acest timp ! Jos Basescu !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ