Dan Voiculescu: USL este în pericol. Şi noi vom avea candidat propriu la preşedinţie

| 16 noi, 2013

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a declarat, astăzi, că "nu este voie" ca USL să participe la prezidenţialele din 2014 cu doi candidaţi, adăugând că dacă totuşi acest lucru se va întâmpla, atunci şi PC va avea un candidat propriu.

"Eu personal nu văd alegerile prezidenţiale cu doi candidaţi din partea USL. Nu e voie. Trebuie să avem USL unit, cu un singur candidat. Dacă celelalte partide din USL vor decide că vor avea fiecare un candidat, eu vă garantez că vor fi 3 candidaţi. Va avea şi PC un candidat. Va fi un candidat redutabil, un candidat căruia nu i se va reproşa nimic, nici că a fost securist, nici că a fost condamnat, nici că a vrut să distrugă România, va fi un candidat ireproşabil, cu şanse mari să intre în turul doi. Nu o spun să sperii pe nimeni", a afirmat Voiculescu, la şedinţa Consiliului Naţional al partidului.

El a adăugat că PC doreşte respectarea protocolului USL, dar dacă acest lucru nu se întâmplă, PC va avea propriul candidat.

"Noi dorim să se respecte protocolul USL, dar dacă protocolul USL nu se respectă, noi vom fi nevoiţi să candidăm cu candidatul nostru", a mai spus Voiculescu.

Voiculescu, a mai spus că PNL a încercat, nu de puţine ori, având atitudini imorale faţă de PSD, "să se împrietenească" cu Traian Băsescu şi PDL pentru a avea rezultate maxime la alegerile de anul viitor. Voiculescu a cosnideră că USL este în pericol, din cauza liberalilor.

"În legătură cu partenerii noştri din USL, observăm că PSD se consolidează, PSD se pregăteşte pentru a avea rezultate maxime anul viitor când sunt două rânduri de alegeri, europarlamentare şi prezidenţiale. E normal să se pregătească, ca orice partid politic care vrea să aibă rezultate bune. PNL, celălalt partener al nostru, încearcă, nu de puţine ori, având acţiuni frivole vizavi de partenerii politici din USL, PNL ne-a jignit şi pe noi de câteva ori, continuă să aibă atitudini cel puţin imorale vizavi de PSD, încearcă să zâmbească, să se împrietenească cu Traian Băsescu, cu PDL, cu alte forţe politice, dintr-un singur motiv - doreşte şi el ca orice partid să aibă rezultate maxime la alegeri', a spus Voiculescu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ