Antonescu: Socialismul românesc e al dracului de milos, dar nu cu familiile care nu au ce pune pe masă

| 06 apr, 2014

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat duminică, la Piatra Neamţ, că "socialismul românesc este al dracului de milos, pentru că socialiştilor români le e milă de Ponta şi Sârbu dar nu le este milă de familiile care nu au ce să le dea de mâncare copiilor".

"Nu am vrut să comentez însemnările lui Ponta pe Facebook. Este un lucru serios când e vorba de un premier, sau de un preşedinte de partid cum sunt eu, să discutăm public de legi, măsuri, şi am fost unul dintre puţinii care nu am făcut-o. Când văd că preşedintele executiv al PSD, vicepremierul şi ministrul Liviu Dragnea, face un mic seminar de interpretare a însemnărilor nu mă pot abţine să nu spun: al dracului de ciudat e socialismul românesc, sunt miloşi, le e milă de familia Ponta sau Sârbu. Dar ele sunt bine, să le dea Dumnezeu sănătate, dar când vom plânge de familiile care nu au ce să dea de mâncare copiilor? Când vor plânge de mila sutelor de mii de taţi din Italia sau Spania, care strâng un bănuţ să îi hrănească", a întrebat retoric Crin Antonescu.

Preşedintele PNL a spus că nu este interesat dacă Victor Ponta va candida sau nu la alegerile prezidenţiale.

"Nu mă interesează dacă şi de ce candidează Ponta, dacă toate aceste operaţiuni sunt făcute ca să îl umanizeze pe Ponta, ca şi cum noi ceilalţi care nu ne punem mamele la bătaie am fi nişte animale. Mă interesează că le-am spus că am primit 5 milioane de voturi pentru România puternică nu pentru un PSD lacom. România puternică nu înseamnă familia Ponta sau familia Sârbu şi mai puternice. Înseamnă un stat capabil să fie santinela libertăţii aici, la graniţa de est a UE şi NATO, înseamnă să îi ajute pe fraţii de peste Prut în drumul lor spre libertate, un stat în care nimeni să îşi permită să spună public că le va arăta românilor cum este să se simtă în minoritate. România nu are nevoie de un premier care îşi plânge prefăcut de milă şi care nu ştie dacă va continua sau se retrage, cum spune Dragnea, la Cotroceni. Dar ce e acolo, azil, sanatoriu, casă de vacanţă? România nu are nevoie de un preşedinte care să fie acolo la odihnă, un preşedinte maronietă a domnilor baroni ci de un preşedinte, un guvern, un parlament puternic care să servească un cetăţean puternic", a subliniat Crin Antonescu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ