Antonescu: USL va discuta înlocuirea lui Varujan Vosganian, interimatul este asigurat de Daniel Chiţoiu

| 07 oct, 2013

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat că săptămâna viitoare, "cel mai probabil luni", USL se va întruni într-o şedinţă pentru a decide cu privire la înlocuirea lui Varujan Vosganian în Cabinetul Ponta, interimatul fiind asigurat de vicepremierul Daniel Chiţoiu.

"E o decizie pe care o vom lua probabil săptămâna viitoare, cel mai probabil luni vom avea un Birou Politic Naţional şi vom decide acolo cine îl va înlocui pe Varujan Vosganian în Cabinetul Ponta. Până una alta, cât va dura să luăm o decizie, interimatul va fi asigurat de vicepremierul Daniel Chiţoiu. E un lucru pe care l-am convenit şi cu domnul Ponta", a spus Crin Antonescu, conform Agerpres.

Acesta a adăugat că demisia liberalului Varujan Vosganian vine în întâmpinarea unor posibile atacuri la adresa Guvernului.

"Varujan Vosganian a considerat, consultându-se şi cu premierul şi cu mine, în calitatea noastră de lideri ai USL, că rămânerea sa în Guvern, deşi evident nu are niciun fel de vină şi nu se află sub niciun fel de suspiciune, ar fi dat posibilitatea unor atacuri asupra Guvernului. Cunoaştem foarte bine în ce ţară trăim şi nu vrem să îi facem mai dificilă decât este sarcina acestui Guvern. Aşa încât, oferindu-şi demisia, ea a fost acceptată", a mai spus liderul PNL.

Premierul Victor Ponta, liderul grupului parlamentar al PSD din Senat, Ilie Sârbu, miniştrii Varujan Vosganian, Ramona Mănescu, Daniel Chiţoiu au avut o întrevedere cu preşedintele Senatului, la cabinetul acestuia.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ