Antonia a pierdut inelul de la Alex Velea

| 02 feb, 19:17

Antonia și Alex Velea se iubesc de ani buni, au un copil împreună, dar mai durează până când vor ajunge la Starea Civilă. Și nu pentru că nu și-ar dori, însă artista e încă măritată cu italianul Vincenzo Castellano, iar procesul de divorț pare că nu se mai termină, potrivit Libertatea.

Până când îi va așeza inelul de logodnă sau verigheta pe inelar, Velea a colindat magazinele de bijuterii și a achiziționat două piese prețioase pentru frumoasa Antonia.

“Am mai surprins-o eu cu vreo două inele, dar pe unul l-a pierdut. L-a uitat la hotel. Nu acum în vacanță, mai demult. Dar să nu îi aduceți aminte, pentru că se întristează”, a declarat, pentru Libertatea, Alex Velea.
Să fie oare un semn rău? Între ei lucrurile merg bine, se iubesc și nu există presiuni, singurul impediment fiind divorțul Antoniei, care se tot lungește. De el depinde și botezul fiului lor, Dominic, care a împlinit în decembrie un an.
“Așa e creștinește, o să vină și momentul acesta. Copilul e foarte bine, e sănătos, Dumnezeu îl iubește și îl ocrotește”, ne-a spus el. Antonia este și ea optimistă în privința procesului cu fostul soț.
“Luptăm în continuare și așteptăm să se termine. Urmează ultimul pas, în care trebuie să se facă ancheta socială acum, în Italia, asta nu mai ține de noi. Problema este să se termine. Îmi doresc în primul rând să stau cu fetița mea”, a declarat, pentru Libertatea, Antonia.

 

 

 

Tag-uri: Alex Velea, Antonia, inel
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ