FABULOS! Ce tarife au Smiley, Alex Velea, Andreea Bănică și Ruby pentru evenimentele private

| 03 iun, 15:08

Cel mai scump dintre artiştii români atunci când vine vorba de participarea la evenimente private este Smiley. Acesta este unul dintre cei mai iubiți cântăreți in România ultimilor ani, iar acest lucru a crescut semnificativ tarifele percepute. Nici Alex Velea, Andreea Bănică sau Ruby nu se lasă mai prejos atunci când vine vorba de pretențiile pe care le au de la cei care îl însoțesc.

Smiley are un tarif fix atunci când merge să cânte la un eveniment privat: 10.000 de euro, la care se adaugă costurile cu transportul 3,2 lei pe kilometru, o diurnă de 50 de lei pentru fiecare membru al staff-ului său - 16 persoane și cazarea în opt camere duble la hotel de patru stele, scrie gandul.info.

În același fel își calculează tarifele pentru evenimentele private și Alex Velea. Iubitul Antoniei cere 4.500 de euro pentru cântare, la care se adaugă diurnă de 50 de lei pentru 10 persoane şi 3,6 lei pe kilometrul parcurs.

Andreea Bănică este ceva "mai ieftină", blonda cere între 2.500 și 4.500 de euro pe spectacol, o diurn de 50 de lei pentru nouă persoane și 3 lei pe kilometru.

Ruby, intrată mai nou pe piață, cere tarife mai scăzute și nici pretenții mari la cazare nu are. Un spectacol privat este 1.600 de euro și pretinde diurnă pentru trei persoane. De asemenea, vrea trei camere, una dublă și două single.

 

Citeşte şi: INCREDIBIL! Gabriel Cotabiţă s-a ridicat pe marginea patului şi a băut singur ceai

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ