Apa Nova Ploiești a intrat în vizorul procurorilor DNA

| 25 sep, 11:23

Procurorii DNA ridică, vineri, documente de la societatea furnizoare de servicii de apă-canal Apa Nova Ploiești, în contextul în care anchetatorii derulează cercetări cu privire la presupuse fapte de corupție care vizează această societate.

Surse judiciare au declarat că procurorii din cadrul DNA Ploiești se află la sediul Apa Nova din municipiu, de unde vor ridica mai multe documente.

Anchetatorii au ridicat în cursul zilei de joi o serie de documente și de la Apa Nova București, de la Primăria sectorului 1 și de la Primăria Generală a Capitalei, într-un dosar de cumpărare de influență și trafic de influență, relatează Agerpres.

Citește și:  SCANDALUL APA NOVA: Berevoianu, Moisescu şi Semenescu, scoşi încătuşaţi din sediul

Ulterior, trei persoane au fost conduse la audieri, respectiv fostul consilier personal al lui Sorin Oprescu, Costin Berevoianu, fostul trezorier PNL, Vlad Moisescu și omul de afaceri Ovidiu Semenescu, cei trei fiind reținuți și urmând a fi prezentați Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă.

Tag-uri: Apa Nova, DNA
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 sep, 23:30
patricia
oferta de lucru
Oferta de lucru la domiciliu!
Avem nevoie de operatori online pentru postare de anunturi. Conditii minime: acces la internet, disponibilitate 3 h/zi, telefon mobil. Dorim sa colaboram cu persoane serioase, dedicate si perseverente intr-un proiect unic la nivel national. Asiguram in schimb profesionalism si performanta, iar castigurile ajung la 300 euro lunar. Solicita mai multe detalii la adresa: [email protected]
Anunt valabil pentru toate localitatile din tara.
25 sep, 12:17
Anatol Bulan
vai Coana Mita...
Hertanu,Cosma,Ghita,Palada=Prahova
ps:Palada a primit de la Protocolul de Stat,o casuta in buricul Bucurestiului
pretul este la secret
25 sep, 12:42
hotnews
Un sfert din creattelier, firma care a cumparat Euromedia, apartine familiei Semenescu, alaturi de Costin Ciobanu, un IT-ist din Prahova, prieten cu deputatul PSD Vlad Cosma, fiul presedintelui CJ Mircea Cosma care la randul sau este un apropiat al deputatului Sebastian Ghita. Ziarul Gandul arata ca dupa vanzare, Euromedia s-a instalat in Voluntari, Ilfov, intr-o cladire de birouri la etajul al treilea, chiar in vecinatatea companiei 2KTelekom care i-a apartinut lui Sebastian Ghita pana la intrarea in politica.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ