Aplicaţia care-ţi păstrează visele VIDEO

| 22 sep, 2013

Nu există om care să nu viseze în fiecare noapte, însă există multe persoane care nu îşi mai amintesc ce au visat. Shadow, o aplicaţie propusă spre finanţare pe Kickstarter, şi-a propus să nu lase visele să dispară.

Shadow îşi propune să creeze o bază de date cu vise şi se bazează pe un sistem de alarmă. Acesta îi trezeşte pe utlizatori cu sunete care se înteţesc într-un interval de 5 până la 30 de minute.

Deşteptarea înceată, graduală este menită să-i ţină într-o stare în care îşi pot aminti mai bine ce au visat. După ce utilizatorii opresc alarma, se activează un microfon cu ajutorul căruia îşi pot înregistra visele, transcrise apoi de aplicaţie în cuvinte. Softul va extrage pe urmă cuvinte-cheie şi va introduce visul în baza de date.

Utilizatorul va putea alege să-şi împărtăşească doar anumite vise, cele pe care doreşte să le facă publice.

Proiectul a strâns până acum aproape 19.000 de dolari, dintr-un total propus de 50.000 de dolari. Campania de finanţare se va încheia peste 44 de zile.

 

SHADOW | Community of Dreamers from SHADOW on Vimeo.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ