Apple se pregăteşte pentru un nou record de vânzări cu iPhones 6

| 22 iul, 2014

Grupul informatic american Apple a cerut furnizorilor să-i livreze între 70 şi 80 de milioane de exemplare din cea mai nouă versiune a smartphone-ului iPhone (iPhone 6) până la finele acestui an, cea mai mare producţie iniţială pentru un telefon iPhone, informează Wall Street Journal, citând surse, transmite Reuters.

Acest nivel fără precedent al comenzilor arată că Apple se pregăteşte pentru un nou record de vânzări cu iPhones 6, în condiţiile în care, anul trecut, comenzile sale iniţiale pentru modelele iPhone 5S şi 5C au vizat 50 până la 60 de milioane de unităţi, susţine WSJ.

Sursele citate de WSJ susţin că firmele Foxconn şi Pegatron Corp au de gând să demareze luna viitoare producţia de masă a modelului iPhone 6 cu un ecran de 4,7 inci, în timp ce Hon Hai Precision Industry Co ar urma să înceapă producţia de masă a modelului cu ecranul de 5,5 inci, în luna septembrie.

Cele două modele de telefoane iPhone 6 ar urma să aibă ecrane mai mari decât panelurile de 4,0 inci, care echipează actualele modele iPhone 5S şi 5C.

Ambele ecrane pentru iPhone 6 sunt aşteptate să utilizeze tehnologia in-cell touch panel. Ţinând cont de posibilitatea unor rebuturi apărute în timpul producţiei noilor display-uri, Apple le-a cerut producătorilor de componente să fie pregătiţi să producă până la 120 de milioane de iPhone-uri până la finele acestui an, susţine WSJ.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 iul, 2014
dumitru c
discuți
sunt pe piată un număr mare de telefoane cu tot felul de aplicați dar nici-o firmă nu se gîndeste la cei cu auzul scăzut chiar eu am pierdut jumatate din auz si nu aud tel.cîd sună în buzunar mai ales in trafic dacă ar scate un receptor mic sa-l țiu in ureche si sa preia semnalul cîn sună tel.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ